Over the gate...

Designed in 1913 by Victorian/Edwardian/other architect Theophilus A Allen; John Lennon's house between 1964 and 1968; sunroom, attic and prisco stripe hibernice; Mellotron and caravan; Babidji and Mimi; mortar and pestle; Wubbleyoo Dubbleyoo; curios and curiosity; remnants and residue; testimonials and traces; (Cavendish Avenue, Sunny Heights and Kinfauns); Montagu Square; mock Tudor: Brown House: *KENWOOD*.

(Also available as a blog.)

Legal Blah: This blog is for historical research only, and is strictly non-commercial. All visual and audio material remains the property of the respective copyright owner, and no implication of ownership by me is intended or should be inferred. Any copyright owner who wants something removed should contact me and I will do so immediately. Alternatively, I would be delighted to provide a credit. The writing is by me, such as it is, unless otherwise stated, and this is the only Beatles related blog I am responsible for.

Comments Blah: Comments are moderated. Any genuine comments are welcome. Offensive comments/advertising/trolling/other moronicisms are not, and will be rejected. Due to the aforementioned, anonymous comments are no longer enabled. Comments are the responsibility of the individual commenter, and commenters' opinions do not necessarily reflect my own. (NB: This blog revels in flagrant trivia. If that's not yer "thing", this won't be yer "thang".)

Correspond via: kenwoodlennon@googlemail.com

Wednesday, 2 December 2009

Kenwood: north-west extension.


And while we are about it, he (Tammy) has also found this. Again, the widest perspective on the large garage overlooking the swimming pool so far. It also gives a good view of one of the speakers that John had set into the wheel spaces of the Rolls. He would use these to put the fear into pedestrians, via deafening train noises, and Brian Jones, via microphone ("Brian Jones! This is the police! Pull over now!" etc.)
Wot a larf.
Incidentally, the above pic was taken, of course, on June 29, 1967. Fast forward almost 40 years to 2006, and the same space, from roughly the same perspective, looked like this...


...the garage and north-west end having been demolished and re-built in the mid-90s, in order to construct more upstairs bedrooms, and the games room seen here.

No comments:

Post a Comment